You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
RM MYR
  • Your shopping cart is empty!

MEMBONGKAR KONSPIRASI DAJJAL ILLUMINATI TERBESAR AKHIR ZAMAN

RM37.90 RM34.11
Price in reward points:300

Bukankah mereka sudah mati ribuan tahun yang lalu? Frasa ini adalah hakikat untuk menyatakan bahawa segala perancangan Firaun dan Namrud sudahpun suburmekar dalam kehidupan sekarang kerana dikembangbiakkan oleh anak cucu mereka. Setiap aspek kehidupan kita sekarang sudahpun dikuasai oleh Firaun dan Namrud. Sebenarnya Firaun dan Namrud ingin menguasai dunia yang kini agenda mereka telah diteruskan ole cucu-cicit keturnan mereka yang sekarang ini berselindung di sebalik nama Illuminati. Keturnan Namrud dan
Firaun sebenarnya mash berterusan sehingga sekarang.
Setelah banyak dikaji dan diakui sendiri ole orang-orang yang dikaji itu maka terbuktilah bahawa salah satu keturnan yang berada di dalam Illuminati ialah keturunan dari Raja Namrud, dan mereka ialah keturnan Rothschild (Rothschild Bloodline). Keturnan-keturnan lain laitu Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassi, Rockefeller, Disney, Russell, Van Duyn, Merovingian (kerabat diraja British) dan Reynolds dalam Illuminati ada dikatakan berasal dari keturnan Firaun. Maka kerana itulah mereka mahu menguasai dunia in di bawah pemerintahan mereka sebagai menyambung tradisi keluarga-keluarga mereka dahulu.
Manusia pertama di muka bum in yang murtad dan musyrik, kemudian mengaku sebagai Than pula ialah Namrud.
Lepas itu Firaun pula
berbuat demikian. Manakala kerajaan pertama yang tertubuh di muka bumi ini lalah kerajaan Namrud di Babylon. Kemudian kerajaan Firuan. Namrud adalah manusia pertama yang memerintahkan agar membuat binaan-binaan besar. Dia telah membina kota Babylon yang amat mahsyur dalam sejarah, menara Babylon, kota Nineweh dan kota-kota lainnya. Firaun pula telah membina piramid, spink, istana-istana dan lain-lain lagi.
Keinginan Namrud dan Firaun ingin menguasai dunia di bawah satu pemerintahannya itulah yang kini disebut sebagai New World Order. Sesung-guhnya, memang sukar untuk menghindarkan dir dari Illuminati kerana semua sektor di dunia ini kini telah dikuasai oleh mereka. Semua media masa di dunia ini telah dikawal oleh mereka. Semua bank di dunia ini milik mereka. Seluruh dunia sudah dikuasai ole mereka. Jadi, memang sukar untuk melarikan diri dari mereka.


TAJUK: MEMBONGKAR KONSPIRASI DAJJAL ILLUMINATI TERBESAR AKHIR ZAMAN
ISBN: 9789672278696
PENULIS: SYED MAHADZIR SYED IBRAHIM
PENERBIT: HIJJAZ RECORDS PUBLISHING�
MUKA SURAT: 227MS (BERWARNA)
TAHUN TERBITAN: 2023


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good